Toimimme M-Files ohjelmiston jälleenmyyjinä ja autamme kaikissa M-Filesiin liittyvissä kysymyksissä.
Ohjelmistopaketit ovat saatavilla suoraan meidän kautta. Kysy myös konsultointipalveluista tarvittaessa!Dokumenttien hallinta
Sähköinen arkistointi


M-Files® on uudenlainen dokumenttien ja tiedon hallintajärjestelmä, joka tarjoaa ratkaisut dokumenttien hallintaan, etsintään ja seurantaan tietotulvan kanssa kamppailevissa organisaatioissa.
Nykypäivän yritykset ponnistelevat jatkuvasti vähentääkseen päällekkäisten tietojen tallentamista uudelleen ja uudelleen eri paikkoihin eri tallennustiedoilla. Yritykset joutuvat myös kehittämään jatkuvasti tekniikoita, joilla suojata ja hallinnoida arkaluonteisia tietoja. Koska tiedostoja ja dokumentteja muokataan ja tallennetaan eri aikaan eri paikoissa eri ohjelmistoilla, on lisäksi vaarana, että koko yrityksen tieto on hajallaan ja hyödyntämättömissä. M-Files DMS on innovatiivinen dokumenttien hallintaohjelmisto, jonka avulla yhtenäistät dokumenttien ja tiedostojen päivittäistä käsittelyä ja saavutat yrityksellesi kokonaisvaltaisen tiedon hallinnan. Sähköinen arkistointi on vaivatonta M-Filesin avulla!

 


Miksi M-Files?


Windows-integraatio: Saumaton integraatio Windows Explorerin kanssa tekee M-Filesista helpon oppia ja käyttää. M-Filesiin tallennettuja dokumentteja voidaan muokata eri ohjelmistoissa samaan tapaan kuin muita tiedostoja. Näennäislevyasema tarjoaa helpon ja tehokkaan tilan dokumenteille tiedostomuodosta riippumatta.


Luotettavuutta ja suorituskykyä: M-Files on ainoa dokumenttienhallintaratkaisu, jossa on ns. virtuaalinen paikallisasema. Sen ansiosta kaikki tiedostot voidaan tallentaa yhteen paikkaan. M-Filesin virtuaalinen paikallisasema kaventaa keskitetyn tietovaraston ja paikallisten tietojenkäsittelyresurssien välistä kuilua. Käyttäjät saavat käyttöönsä paikallisten tietokoneiden ja kiintolevyjen suorituskyvyn ja luotettavuuden – M-Files-järjestelmän ainutlaatuinen välimuisti synkronoituu läpinäkyvästi keskitetyn tietovaraston kanssa. M-Files toimii aina nopeasti ja luotettavasti paikallisen aseman tavoin, vaikka verkko tai palvelin olisi hidas tai poissa käytöstä katkoksen, suuren työkuorman tai verkkoliikenteen vuoksi. Lisäksi se toimii myös etätyöskentelyssä. M-Files synkronoituu automaattisesti palvelimen kanssa heti, kun katkennut yhteys muodostetaan uudelleen.


Joustava: Lisää mukautettavia metatietoja tiedostoihisi yhtenäistääksesi dokumenttien hallintaa. Selaa tiedostoja luokkien, projektien tai valitsemiesi ominaisuuksien mukaan.


Nopea haku: Löydä oikeat dokumentit heti tiedoston sisällön ja metatietojen perusteella. Dokumenttien hallinta on yksinkertaista ja tehokasta muokattavia metatietorakenteita käytettäessä.


Versioiden hallinta: Dokumenttien vanhat versiot säilytetään automaattisesti. Ohjelmisto tallentaa muutoslokiin tiedon dokumentin muokkaajasta, ajasta ja kommenteista.

Lisätietoja suoraan meiltä tai
M-Files kotisivuilta!

 

 

Dokumenttienhallintajärjestelmä
Ominaisuudet ja edut


1. Helppokäyttöinen Windows-käyttöliittymä
2. Hallittu muokkaus
3. Pikahaku ja dynaamisen näkymät tuovat
4. Sijainnista riippumatta - etäkäyttö
5. Tietoturva
6. Yhteistyömahdollisuudet ja työnkulut
7. Mukautettavat varastot ja metatiedot
8. Helppo asennus ja käyttöönotto
9. Kytkentä muihin järjestelmiin
10. Sovellusintegraatio ja tuki kaikille tiedostomuodoille